Søkemotoroptimalisering (SEO)

Søkemotoroptimalisering er den prosessen som omhandler arbeidet med «organisk» og naturlige søkeresultater på Google. Søkemotoroptimalisering starter med en god søkeordanalyse, hvor vi finner de ord og setninger som er relevante for din bansje.

Med det utgangspunktet hjelper vi med å forbedre nettsidene optimalt slik at du kommer høyere opp i Google. Du får økt trafikk og bedre kvalitet på dine besøkende og salgspotensialet blir høyere. Pris for tjenesten avhenger av antall nettsider og omfanget av SEO arbeidet.

Kontakt oss for en webanalyse og få tilbud

 

Google ADS annonsering (PPC)

PPC omfatter den betalte annonseringen som knyttes til Google søk. For å sette fart på prospekting og salg kan vi hjelpe deg med å lage målrettede små kampanjer som synliggjør dine produkter via enkle Google tekst og bildeannonser.

Google Ads annonsering er en lønnsom investering med lav risiko som øker trafikken og potensialet som skaper mer av den relevante trafikken og dermed bedrer grunnlaget for leads og salg til din bedrift. Det lar deg som bedrift by på plasseringer av annonser i søkemotorene når noen aktivt søker etter varer eller tjenester du tilbyr. Rangeringen styres av Googles budsystem og avanserte algoritmer.

Alle tilgjengelige tilbud for brukerens søk analyseres og din annonse plasseres etter faktorer som bud, relevans og kvalitet. Det krever litt innsikt i Googles annonseverktøy, planlegging og administrasjon av kampanjen underveis. Vi har kompetansen til å hjelpe deg.

Pris og budsjett bestemmer du selv og vi kan justere, målrette og optimalisere underveis som vi ser hva som fungerer best.

Har du nye salgsmål du vil oppnå, eller noe nytt du vil annonsere eller fortelle verden om så lager vi en annonseplan og setter igang. Enkelt og greit.

Kontakt oss for et tilbud på Google Ads annonsering

 

Google Min Bedrift (GMB)

Google Min bedrift er er det første din bedrift bør ha på plass, hva gjelder synlighet. Det er en konto som gir deg mer enn en bedriftsoppføring. Skill deg ut med en kostnadsfri bedriftsprofil som gjør at du enkelt kan nå ut til kunder på Google Søk og i Google Maps.

Vær tilstede med dine åpningstider, kart, informasjon og nødvendige data i Google.
Vi kan hjelpe deg å opprette en bedriftsprofil i google-verktøyet hvis du synes det er litt skummelt. Det er raskt, enkelt og greit!

Vi ønsker å registrere oss i Google Min Bedrift

 

Google Shopping Annonser

Om du driver nettbutikk og har fysiske produkter så er annonsesystemet «Google shopping» helt unikt, morsomt og lønnsomt. Dine produkter blir vist tydelig i toppen av søkeresultatene med bilder noe som gir betydelig mer oppmerksomhet. Det krever litt ekstra planlegging første gangen, men når du er i gang er det enkelt, lønnsomt og effektivt.

Kontakt oss for et tilbud på Google shopping

 

Google Display Annonser

Google tilbyr også bannerannonser inne i sitt annonsenettverk. Her vises annonsen i forbindelse med relevante innholdssider som det er søkt om som handler om dine produkter. Det betyr at du kan vise dine produkter gjennom annonser direkte målrettet for dine potensielle kunder som allerede leser om tema.

Vi kan optimalisere underveis ved å justere valgene opp mot de målgrupper som har besøkt nettsidene dine i kampanjen og forlatt dem eller handlekurven sin (Remarketing). Eller du kan annonsere basert i søk og kontekst. Muligheten er veldig mange og bannerannonsering er også veldig effektivt når du skal øke kjennskapen og bygge din merkevare og dele din visuelle profil generelt. Kontakt oss for et tilbud på Google Displayannonsering.