Nettside som fungerer

Ved å ha en serviceavtale hos New Element vil ditt nettsted løpende bli oppdatert med tanke på mulige oppdateringer og opplagte forbedringer av sikkerheten.

Sikkerhet og kompabilitet

Vi vil løpende oppdatere til nye versjoner av CMS, komponenter og plugins i løsningen. Skulle det oppstå en feil i den tekniske løsningen, feilsøke og feilretter vi som endel av avtalen. Vi gjør alle de nødvendig justeringer i nettleser kompatibilitet, når nettlesere som IE, Firefox, Safari og Crome kommer med nye versjoner.

Retting av systemfeil

Ved feil i systemet vil New Element foreta feilsøking og feilretting.
Også server eller domenerelaterte feil blir tatt hånd om.

Responstid

Feilsøking igangsettes innen 3-12 timer, løpende i normal arbeidstid (kl.06-18 på hverdager), avhengig av hvilken serviceavtale du har. Vi tar i mot ekspressoppdrag, dersom noe haster mer enn vanlig og går utenom det en vanlig serviceavtale dekker.

Avtale tilpasset ditt behov

Serviceavtale MINI benyttes for kunder som har enkle nettsider og ikke trenger tilleggs plugin utover standard NE – WP master.

Serviceavtale Standard benyttes for kunder som har mellomstore nettløsninger med WordPress CMS inkl. tilleggsplugins utover standard NE – WP master.

Serviceavtale Custom benyttes for kunder, som i tillegg til WordPress CMS system, har nettbutikk (WooCommerce) og/eller integrasjon mot eksterne systemer, eller andre CMS systemer.

Vi tilbyr løpende oppgradering av WordPress NE-master og alle plug-ins via alle serviceavtalene.
Kontinuerlig oppdatering av løsningen opp imot nye nettlesere for mobil, Pad og PC/Mac, slik at websidene fungerer optimalt.

La oss passe på nettsiden din, så du kan fokusere på kjernevirksomheten!

Service og drift av nettside

Har du en nettside du trenger hjelp til å vedlikeholde eller oppdatere?
Kontakt oss for tilbud

Nyttig informasjon

Våre servicevtaler sikrer oppdatering og oppetid…

Serviceavtalene vår ivaretar teknisk ansvar for WordPress publiseringsløsning/administrasjonsverktøy og tilleggsplugins godkjent av vår serviceavdeling. Ved [...]

Les mer
Vedlikehold og sikkerhet viktigere og viktigere…

For å kunne ha en operativ og sikker nettside har det blitt viktigere og viktigere [...]

Les mer
Se alle artikler