Google Shopping Annonser

Om du driver nettbutikk og har fysiske produkter så er annonsesystemet “Google shopping” helt unikt, morsomt og lønnsomt. Dine produkter blir vist tydelig i toppen av søkeresultatene med bilder noe som gir betydelig mer oppmerksomhet. Det krever litt ekstra planlegging første gangen, men når du er i gang er det enkelt, lønnsomt og effektivt.

Google Display Annonser

Google tilbyr også bannerannonser inne i sitt annonsenettverk. Her vises annonsen i forbindelse med relevante innholdssider som det er søkt om som handler om dine produkter. Det betyr at du kan vise dine produkter gjennom annonser direkte målrettet for dine potensielle kunder som allerede leser om tema.

Vi kan optimalisere underveis ved å justere valgene opp mot de målgrupper som har besøkt nettsidene dine i kampanjen og forlatt dem eller handlekurven sin (Remarketing). Eller du kan annonsere basert i søk og kontekst. Muligheten er veldig mange og bannerannonsering er også veldig effektivt når du skal øke kjennskapen og bygge din merkevare og dele din visuelle profil generelt. Kontakt oss for et tilbud på Google Displayannonsering.

Kontakt oss for et tilbud på Annonsering i Google

Skjermbilde 2021 05 09 kl. 22.15.36